Aktualitások

Tatabányai gyárigazgató: óriási a verseny a szakmunkásokért

Hullámvasúthoz hasonlított az utóbbi másfél év a magyar tulajdonú ASG Kft.-nél. Most egyértelműen felfelé ívelő szakaszhoz érkeztek, mondta Tatabányán, a bánhidai telephelyen Fülöp Gábor ügyvezető igazgató.

Megnéztük a MAZAK típusú új forgácsológépet, amely nemrégiben érkezett Japánból. Éppen a Geszterédi Kft. szakemberei helyezték be a legnagyobb, 32 tonnás darabját az udvarról a gyártócsarnokba.

Tovább

Túlméretes járművön szállítják a hídpilléreket Tatabányáról Németországba

Túlméretes szállítmány indult Németországba október 25-én hétfő délután Bánhidáról, az ASG gyárából.

Két, 25-25 méter hosszú, összesen 34 tonna súlyú hídpillér készült itt az elmúlt hónapok során.

Tovább

ASG: sok a munka és a külföldi rendelő, még több szakember kell

A magyar tulajdonú, egyedi gépeket, berendezéseket gyártó ASG Kft.-nél olyan sok a munka, hogy lesznek hétvégék, amikor egyáltalán nem állhatnak le a gyártással.

A magyar tulajdonú, főleg egyedi gépeket, berendezéseket gyártó ASG Kft.-nél rengeteg a feladat az év hátralévő bő két hónapjára, előfordulhatnak olyan hétvégék is, amikor nem lesz megállás. Fülöp Gábor ügyvezető igazgatótól megtudtuk, hogy az egyik angol partnerüknek több 6,5 méteres alvázat készítenek. Ezeket lelógatva engedik majd le a föld mélyébe. Holland ügyfelüknek folyamatosan szüksége van hajóajtókra, ezeket 2x2-es formátumban készítik, a súly összesen 42 tonna lesz.

Tovább

Elképesztő, tíztonnás ajtókat gyártanak a tatabányai gyárban

AZ ASG-hez folyamatosan érkeznek a különleges megrendelések bánya- és papíripari cégektől is.

A nagy múltú, magyar tulajdonú ASG Kft. egyik bánhidai üzemcsarnokában éppen kotróhajókra készítettek ajtókat, amikor ott jártunk.

Tovább

Várja a jelentkezőket az ASG Csapat kapitánya

Tiszteletet parancsoló múlt és biztos jövő. A magyar tulajdonú ASG Kft. a koronavírus járvány miatti nehézségek közepette sem került bajba, több lábon állásának hála, átvészelte a tavalyi és az idei nehéz hónapokat egyaránt.

Tovább

Óriási hajóajtók készülnek az ASG csarnokában

Folyamatosan érkeznek a különleges megrendelések bánya- és papíripari cégektől is

A nagy múltú, magyar tulajdonú ASG Kft. egyik bánhidai üzemcsarnokában éppen kotróhajókra készítettek ajtókat, amikor ott jártunk.

Tovább
Kapcsolat
  • ASG GÉPGYÁRTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
  • 2800 Tatabánya, Mészáros u. 4.
  • +36 (34) 515-900
  • info@asg.hu

© ASG KFT 2021 - Minden jog fenntartva