AZ ASG KFT MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Vevőközpontúság

Tevékenységünk színvonalát vevőink megfogalmazott igényeinek és ki nem mondott elvárásainak megfelelően alakítjuk.

Megbízhatóság

Arra törekszünk, hogy vállalásaink egyértelműek, pontosan teljesíthetőek és mérhetőek legyenek. Célunk, hogy a határidőket és az elvárt termékminőséget hibamentesen teljesítsük.

Folyamatos fejlesztés

Tervezett és folyamatos fejlesztést valósítunk meg

területén.

Folyamatszemlélet

Minőségpolitikánk alapja a folyamatszemlélet és a folyamatok fejlesztése objektív mérési, megfigyelési adatok és vevői visszajelzések alapján.

Vállalati kultúra

Az ASG vezetése kinyilvánítja elkötelezettségét a vállalati fő célok és a minőségközpontú vezetés megvalósítása mellett. Ennek megfelelően folyamatosan kiemelt figyelmet fordít a vállalati kultúra e célokkal összhangban álló fejlesztésére. Rendszeresen használja azon eszközöket, amelyek alkalmasak a célokkal összhangban álló értékek támogatására és fejlesztésére, illetve azokat, amelyek a célok megvalósítását gátló magatartásformák megszüntetését eredményezik.

Harmónia

Harmonikus és felelősségteljes kapcsolatra törekszünk a működésünkben érdekelt felekkel; vevőinkkel, szállítóinkkal, munkatársainkkal, tulajdonosokkal és a minket körülvevő társadalommal, beleértve a környezetközpontú tervezést, megvalósítást és a környezettudatos szemlélet kialakítását.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat
Kapcsolat
  • ASG GÉPGYÁRTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
  • 2800 Tatabánya, Mészáros u. 4.
  • +36 (34) 515-900
  • info@asg.hu

© ASG KFT 2021 - Minden jog fenntartva