ismerjen meg minket

Az ASG Kft. több mint 60 éves múlttal rendelkező kis és középnehéz hegesztett gépszerkezetek gyártásával, forgácsoló megmunkálással, gépalkatrészek gyártásával foglalkozó, 100 %-os magyar tulajdonban levő vállalat.

Az ASG Gépgyártó Kft. megalakulása óta folyamatosan bővülő kapcsolatrendszerrel alapvetően multinacionális cégek beszállítójaként működik. Erőssége a növelt folyáshatárú és kopásálló acéllemezből készült középnehéz alkatrészek, részegységek előállítása a megrendelők műszaki dokumentációjának megfelelően. Előnyben részesítjük a kis- és középsorozatú gyártást, de az egyedi, kreativitást igénylő gyártás is szerves része tevékenységünknek. Technológiai tudásunk középpontjában a különleges feltételeknek megfelelő hegesztési tevékenység áll. Tevékenységünk lefedi a technológiai tervezéstől (2D-3D) kezdve a kivitelezéshez szükséges valamennyi folyamatot.

Munkatársainkat rendszeresen képezzük, fizikai dolgozóink utánpótlását saját hegesztő tanműhelyünk segítségével, a képzésben való részvételünkkel is segítjük. Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink nyelvi képzésére a partnereinkkel való mind jobb kommunikáció elősegítése érdekében. Családias hangulatú, jó kollektíva várja a cégünkhöz pályázó leendő munkavállalóinkat. Távolabbról érkező, leendő kollégáink számára elhelyezést tudunk biztosítani saját munkásszállónkon.

Kapcsolat
  • ASG GÉPGYÁRTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
  • 2800 Tatabánya, Mészáros u. 4.
  • +36 (34) 515-900
  • info@asg.hu

© ASG KFT 2021 - Minden jog fenntartva