A Vizsgálólaboratórium minőségpolitikája

A Vizsgálólaboratórium minőségpolitikája

Az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium vezetői vallják, hogy az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium mind az ASG Gépgyártó Kft. egységei, mind a külső megrendelők részére megbízható vizsgálati eredményeket, elvárt határidőt, valamint kedvező árú vizsgálati szolgáltatást biztosít. Jelmondatunk:

A pontos vizsgálat eredménye a visszatérő, elégedett megrendelő!

E bizalom megtartása és erősítése érdekében került bevezetésre az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium tevékenységét szabályozó, az MSZ EN ISO/IEC 17025: 2018 előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszer. A rendszer szervesen illeszkedik az ASG Gépgyártó Kft. integrált vállalati rendszeréhez.

Kinyilvánítjuk, hogy alapelvnek tekintjük az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium függetlenségét, pártatlanságát az ASG Gépgyártó Kft. szervezeti egységeitől, illetve a külső megrendelőktől. Ennek megfelelően semmi olyan befolyás nem érheti a Vizsgálólaboratórium tevékenységét, amely az objektív vizsgálati eredmények bárminemű befolyásolását célozná.

Az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium vezetősége elkötelezett a jó szakmai munka, valamint a vevői elvárások maradéktalan teljesítése tekintetében. Ennek megfelelően az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium csak az előírásoknak és vevői elvárásoknak teljesen megfelelő minőségű vizsgálati szolgáltatásokat nyújt.

Az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium valamennyi munkatársa megismerte, megértette és munkájában kötelezően alkalmazza a minőséggel kapcsolatos előírásokat és dokumentációt. Az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium valamennyi munkatársától elvárom és megkövetelem, hogy tevékenységüket a Minőségirányítási Kézikönyvben - a továbbiakban Kézikönyvben -, az eljárási utasításokban, valamint a vizsgálati előírásokban előírtak szerint hajtsa végre. Ezért rendszeres képzésekkel tudatosítjuk munkatársaink minőség iránti elkötelezettségét.

A vezetés az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium minőségirányítási rendszerét folyamatosan fejleszti annak érdekében, hogy mindenkor megfeleljen az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány előírásainak, ennek érdekében minőségcélokat tűz ki, azokat az erőforrások figyelembe vételével megvalósítja.

Az ASG Gépgyártó Kft. Vizsgálólaboratórium minőségirányítási tevékenységének ellátásával és a végrehajtás ellenőrzésével a minőségirányítási és képzési igazgatót bízom meg, aki az ASG Gépgyártó Kft. vezetősége nevében intézkedésre jogosult és jelentésre kötelezett.

A Kézikönyvben előírtak kötelező alkalmazását a mai napon elrendelem.

Tatabánya, 2020. március 14.

Fülöp Gábor András

Ügyvezető

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat
Kapcsolat
  • ASG GÉPGYÁRTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
  • 2800 Tatabánya, Mészáros u. 4.
  • +36 (34) 515-900
  • info@asg.hu

© ASG KFT 2021 - Minden jog fenntartva