2022-03-09
24 óra - Mórocz Károly

ASG: sok a munka és a külföldi rendelő, még több szakember kell

A magyar tulajdonú, egyedi gépeket, berendezéseket gyártó ASG Kft.-nél olyan sok a munka, hogy lesznek hétvégék, amikor egyáltalán nem állhatnak le a gyártással.

A magyar tulajdonú, főleg egyedi gépeket, berendezéseket gyártó ASG Kft.-nél rengeteg a feladat az év hátralévő bő két hónapjára, előfordulhatnak olyan hétvégék is, amikor nem lesz megállás. Fülöp Gábor ügyvezető igazgatótól megtudtuk, hogy az egyik angol partnerüknek több 6,5 méteres alvázat készítenek. Ezeket lelógatva engedik majd le a föld mélyébe. Holland ügyfelüknek folyamatosan szüksége van hajóajtókra, ezeket 2x2-es formátumban készítik, a súly összesen 42 tonna lesz.

A világon piacvezetőnek számító Brückner – fóliagyártó gépeket készítenek – várhatóan állandó megrendelőjük lesz, most készítenek egy prototípust számukra. – Munka van bőven, már 2024-re és 2025-re is kér tőlünk speciális berendezéseket egy francia cégcsoport, tárgyalunk a részletekről – tette hozzá Fülöp Gábor. – Remélem, lesz elég jól képzett szakemberünk a következő időszakban: egyrészt nem mennek el tőlünk, másrészt jönnek hozzánk hegesztők, forgácsolók, lakatosok, mérnökök.

Vissza a hírekhez
Kapcsolat
  • ASG GÉPGYÁRTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
  • 2800 Tatabánya, Mészáros u. 4.
  • +36 (34) 515-900
  • info@asg.hu

© ASG KFT 2021 - Minden jog fenntartva