2021-07-13
24 óra

Várja a jelentkezőket az ASG Csapat kapitánya

Tiszteletet parancsoló múlt és biztos jövő. A magyar tulajdonú ASG Kft. a koronavírus járvány miatti nehézségek közepette sem került bajba, több lábon állásának hála, átvészelte a tavalyi és az idei nehéz hónapokat egyaránt.

- Egyértelmű, hogy az idei év tavaszának végére túl vagyunk a nehéz napokon - mondta Fülöp Gábor ügyvezető igazgató. - A jelenlegi megrendelések alapján elmondhatom, bőven lesz munkánk a következő hónapokban. Rutinos, összetartó csapatunk van, de egyértelmű, hogy kell az utánpótlás. Elsősorban a lakatos és a hegesztő szakmát jól ismerő szakemberekre gondolok. Nálunk nem kell szalagok mellett dolgozni, egyedi termékeket gyártunk. Most például egy gyaloghíd pillérjei készülnek Tatabányán, amelyeket Németországba szállítunk. Manapság sokan a sorozatgyártásban látják a jövőt, de érdemes elgondolkoni azon, mi lesz, ha nem kell valamilyen termékből újabb és újabb százezernyi? Az ASG_hez évtizedek óta speciális kérések érkeznek, amelyekre több hónapos, vagy akár egy-két éves előkészítés után tudunk kínálni mintadarabot. Szinte mindig elfogadják.

Sokféle titka van az ASG sikerének. Fülöp Gábor szerint a legfontosabb - az eddigi referenciák mellett - a Csapat.

Nyilván nem érthet mindenki mindenhez, de tudásunkat szívesen átadják kollégáinak az idősebb szakemberek, a fiatalok pedig elméleti ismereteikkel segítik a kívánságok mielőbbi teljesítését.

Hogyan lehet csatlakozni az ASG Csapathoz? - A javaslatom, hogy látogassák meg az új honlapot (www.asg.hu), ahol sok érdekesség mellett megtalálják a nyitott pozíciókat és az elérhetőségeket is - mondja Fülöp Gábor. - Ha pedig betekintést szeretnének a mindennapokba, akkor Facebookon is lehet minket követni: https://www.facebook.com/asgkft

Vissza a hírekhez
Kapcsolat
  • ASG GÉPGYÁRTÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
  • 2800 Tatabánya, Mészáros u. 4.
  • +36 (34) 515-900
  • info@asg.hu

© ASG KFT 2021 - Minden jog fenntartva